Una dintre doctorițele arestate la Spitalul Pantelimon era poreclită “Doamna cu coasa”

Sursă foto: urgentapantelimon.ro

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul ororilor de la Spitalul “Sfântul Pantelimon” din  București. Procurorii susțin că una dintre doctorițele inculpate era poreclită “Doamna cu coasa” pentru modul în care „eficientiza activitatea secției ATI” prin provocarea decesului unor pacienți.

Potrivit referatului cu propunerea de arestare, citat de lumeapolitica.ro, Parchetul afirmă: „Medicul MM, poreclită la nivelul secției „doamna cu coasa”, începând cu lunile octombrie – noiembrie 2023, a demarat un mecanism de eficientizare a activității Secției de ATI prin reducerea dozei de noradrenalină, substanță vitală pentru supraviețuirea unora dintre pacienții aflați la ATI care se aflau într-o stare gravă de sănătate și cu privire la care aceasta, în mod discreționar, arbitrar și inuman, aprecia că nu mai au șanse de supraviețuire.”

Procurorii au prezentat judecătorilor date din aparatele de la ATI care arată o scădere bruscă a cantității de noradrenalină administrată pacienților. „Scopul scăderii dozei de noradrenalină era unul absolut inuman, provocarea decesului persoanelor pentru eliberarea paturilor de la ATI”, se menționează în referatul Parchetului.

Citește articolul integral AICI.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: