VIDEO Un bărbat s-a urcat pe o garnitură de metrou. El a fost dat jos de un polițist

barbat-metrou
Sursă foto: Imagini amator

Imagini șocante, joi seara, la stația de metrou Piața Victoriei, din București. Un bărbat s-a urcat pe o garnitură de metrou.

Un polițist l-a dat jos de acolo.

”La data de 8 august 2024, în jurul orei 21.20, polițiștii din cadrul Biroului de Poliție pentru Transportul Public au intervenit într-o situație în care un bărbat, în vârstă de 39 de ani s-a urcat cu o scară pe garnituta de metrou la magistrala M2 – stația Victoriei.

A fost dat jos de polițiști, fără a suferi vreo vătămare, urmând a fi condus la o unitate medicală de specialitate”, a transmis Poliția Capitalei.

În imagini se vede cum polițistul s-a urcat pe garnitura de metrou încearcă să-l dea jos.  Lângă garnitura de metrou l-au așteptat câțiva polițiști. Aceștia l-au prins în siguranță.

Citește articolul integral AICI. 

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: