Ciolacu: Am stabilit cu colegii mei că o eventuală decizie a mea de a candida nu o vor afla

Sursă foto: Facebook/ Partidul Social Democrat

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, că o eventuală decizie de a candida la alegerile prezidenţiale nu va fi aflată de colegii săi nici de pe Facebook, nici de la televizor, precizând că va avea discuţii pe acest subiect cu preşedinţii organizaţiilor judeţene.

”Am stabilit cu colegii mei că o eventuală decizie a mea de a candida nu o vor afla nici pe Facebook, nici la televizor. În primul rând va fi discutată în interiorul partidului. Şi am stabilit cu ei că în acest weekend voi discuta cu fiecare în parte la telefon, pentru că nu vorbim niciun secret de stat”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, la finalul Consiliului Politic Naţional al PSD.
Întrebat ce l-ar împiedica să candideze, liderul PSD a răspuns: ”Opiniile colegilor mei. De aceea îi sun. Am această datorie de a avea discuţia pentru că sunt preşedintele Partidului Social Democrat şi am anunţat că voi candida pentru un nou mandat de preşedinte al Partidului Social Democrat. (…) Voi stabili cu colegii. Lăsaţi-mă întâi să stau de vorbă cu fiecare coleg în parte”.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: