Romaşcanu: Nu am văzut niciun atac la nivelul Guvernului; ministrului Boloş i s-a cerut demisia de PNL

Sursă foto: Facebook/ Lucian N. Romascanu

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat vineri că nu a văzut „niciun atac la nivelul Guvernului” şi a afirmat că ministrului Marcel Boloş i s-a cerut demisia din partea PNL.

„Nu am văzut niciun atac la nivelul Guvernului. Nu a cerut nimeni demisia lui Boloş. Domnului Boloş i s-a cerut demisia, din ce ţin eu minte, cel mai mult din partea Partidului Naţional Liberal. Deci, dacă se atacă guvernul de pe strada respectivă, e problema dumnealor. Domnul Ciolacu a zis că va lua măsuri de fiecare dată când se vor întâmpla lucruri. Primul din lucrurile care a fost menţionat cu subiect şi predicat a fost acela de a avea măsurile luate după o consultare publică”, a declarat Romaşcanu la sediul central al PSD, întrebat cum comentează faptul că în ultima perioadă sunt atacuri inclusiv din partea liderului PSD, Marcel Ciolacu, la adresa liberalilor, respectiv a lui Nicolae Ciucă.

Lucian Romaşcanu a mai spus că nu s-a discutat în cadrul reuniunii Consiliului Politic Naţional al PSD despre situaţia din sănătate, respectiv despre ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila.

„A fost o întâlnire politică. Sunt convins că, în funcţie de rezultatul anchetei administrative şi dacă în partea de Parchet şi Justiţie se va dovedi că ancheta administrativă nu a fost desfăşurată în conformitate cu legea şi cu aşteptările noastre în general, se vor lua măsuri. Dar deocamdată aşteptăm aceste lucruri. Asta (ce măsuri – n.r.) va spune domnul prim-ministru. A zis că nu va exista să ceară demisie de sus şi până jos, asta este ceea ce a spus domnul Ciolacu. (…) N-a fost nicio discuţie legată de Sănătate în această şedinţă”, a precizat Romaşcanu.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: