Alba: Corneliu Mureşan, ales preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD

Sursă foto: PSD Alba

Secretarul executiv al PSD Alba, Corneliu Mureşan, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei pe care în ultimele săptămâni a condus-o ca preşedinte interimar.

„Organizaţia Judeţeană Alba a Partidului Social Democrat şi-a ales noua echipă de conducere, Corneliu Mureşan fiind votat în funcţia de preşedinte al filialei. Sute de social-democraţi, delegaţi ai organizaţiilor locale din judeţ, au participat, sâmbătă, la Alba Iulia, la Conferinţa de Alegeri a PSD Alba”, se menţionează într-un comunicat al PSD transmis AGERPRES.

Corneliu Mureşan, care până la conferinţă a fost secretar executiv şi a ocupat interimar funcţia de preşedinte, le-a mulţumit colegilor săi pentru încrederea şi susţinerea pe care i-au oferit-o.

De asemenea, el i-a mulţumit europarlamentarului Victor Negrescu, „cel care şi-a asumat într-o perioadă dificilă pentru PSD Alba rolul de coordonare, dând o nouă viziune organizaţiei”.

În cadrul întâlnirii, Corneliu Mureşan a prezentat un raport de activitate al filialei pentru perioada 2020 – 2024, arătând faptul că, în această perioadă, PSD Alba a ajuns să aibă organizaţii locale în toate cele 78 de unităţi administrativ-teritoriale din judeţ.

La alegerile locale din acest an, PSD Alba a avut candidaţi pentru funcţia de primar în 77 din cele 78 de municipii, oraşe şi comune, reuşind să îşi dubleze numărul de primării conduse de social-democraţi.

De asemenea, PSD Alba a obţinut la Consiliul Judeţean Alba „un rezultat istoric”, cu cel mai mare număr de voturi obţinute de partid la nivel judeţean.

„Nu ascund faptul că ţinta pentru următorii patru ani este ca PSD să devină principala forţă politică din judeţul Alba, astfel încât să câştigăm alegerile pentru Consiliul Judeţean şi în cât mai multe comunităţi. Am făcut primul pas: am consolidat o echipă puternică, unită şi determinată, o echipă în care fiecare membru este important şi îşi are misiunea sa”, a spus noul preşedinte al PSD Alba.

La rândul său, europarlamentarul Victor Negrescu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Parlamentului European, a spus că are încredere că Mureşan va continua să consolideze organizaţia judeţeană.

„Le mulţumesc tuturor celor care s-au implicat în proiectul #noulPSDAlba şi am încredere în ei că vor reuşi să genereze schimbarea în administraţia locală şi judeţeană de care judeţul şi cetăţenii săi au nevoie. Cel mai important este să ne respectăm angajamentele asumate în faţa cetăţenilor şi să le demonstrăm acestora că putem mai mult şi mai bine pentru ei. Vom continua să punem pe primul loc judeţul Alba şi respectul pentru cetăţeni”, a spus Victor Negrescu.

Potrivit comunicatului, în noul Birou Permanent Judeţean al PSD Alba Victor Negrescu este vicepreşedinte, deputatul Radu Marcel Tuhuţ, primarul ales al oraşului Abrud, este prim-vicepreşedinte, la fel ca primarul oraşului Teiuş, Mirel Hălălai, şi deputatul Beniamin Todosiu, fost lider al USR Alba.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: