Bugetul părinților pentru un nou an școlar. Cumpărături necesare

Sursa foto: Unsplash

Mai e puțin și sună clopoțelul. Mai exact, pe 9 septembrie începe un nou an școlar. În acest articol, am cuprins nevoile pe care le au elevii la început de an școlar, în funcție de vârsta lor. Să nu uităm că, pe lângă haine și rechizite, copii au nevoie și de suport emoțional din partea părinților.

Începe școala. Pentru clasa pregătitoare, lucrurile sunt destul de simple. Primul lucru pe care trebuie să îl achiziționezi este ghiozdanul. Teoretic, nu trebuie să fie unul foarte mare, pentru că în primul an nu au nevoie de multe caiete și cărți. Va trebui să fie suficient de încăpător pentru un penar, un pachețel, o sticlă cu apă și cele 3-4 caiete și cărți necesare în clasa pregătitoare. Ideal este să aibă spatele întărit, să aibă două barete groase și să fie bine compartimentat.

În ceea ce privește hainele, trebuie să afli din timp dacă școala are uniformă sau dacă există un cod vestimentar. Unele școli cer chiar și pentru ora de sport tricouri/bluze de anumită culoare, de obicei albe, așa că trebuie să știi din timp, pentru a nu cheltui bani pe lucruri de care nu ai nevoie.

Începe școala. Indiferent dacă vei avea nevoie sau nu de uniformă și indiferent de culoarea tricourilor pentru ora de sport, tot va trebui să achiziționezi o pereche de încălțăminte pentru ora de educație fizică, alta decât cea cu care merge la școală. De asemenea, vei avea nevoie și de pantaloni de trening și/sau colanți (în cazul fetelor).

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: