„Întâlnirea patrioților” moare în fașă. Simion o umilește pe Șoșoacă la prima întălnire pentru negocieri

Diana Șoșoacă
Sursă foto: Inquam Photos / George Călin

Liderul AUR, George Simion, nu merge personal la discuțiile cu Diana Șoșoaca pentru formarea unui „bloc suveranist”, anunțând că trimite în schimb trei femei din conducerea formațiunii. De asemenea, Simion a anunță înainte de întălnire că nu este accepta alt candidat la Președinției în afara de sine însuși. Șoșoaca declarase anterior că Simion este dispus să-i șuștină candidatura la prezidențiale.

„Aceste trei românce vor reprezenta comisia noastră de negociere cu toate forțele patriotice”, a anunțat Simion înainte de întâlnirea de la Casa Capșa.

„Alianță pentru Unirea Romanilor (AUR) vă participa la discuțiile de astăzi de la Casa Capșa, la ora 12:00, fiind reprezentată de o delegație formată din trei persoane: deputatul Gianina Șerban – vicepreședintele AUR, europarlamentarul Georgiana Teodorescu și Ramona Ioana Bruynseels, președintele organizației de femei a AUR.

Vom dialoga cu toate partidele suveraniste și întindem mâna către toate forțele politice stăm la aceeași masă și găsim un numitor comun, așa cum am propus încă din luna martie. Toate formațiunile trebuie înțeleagă avem o singură țintă: îndepărtarea acestei guvernări care sărăcește românii și îndatorează România.

Sub nicio formă delegația AUR nu are mandat în cadrul discuțiilor de astăzi sprijine altă varianta la alegerile prezidențiale în afară de președintele AUR, George Simion”, s-a anunțat și într-un comunicat al partidului.

George Simion, Diana Șoșoacă și Cozmin Gușă au anunțat săptămâna trecută au bătut palma pentru a forma o alianță electorală. Șoșoacă a susținut Simion ar fi fost de acord o susțină pe ea la prezidențiale.

„Discuții agreate între Șoșoacă, Simion și Gușă pentru unificarea mișcării suveraniste în vederea alegerilor parlamentare și prezidențiale” a anunțat Gușă.

Șoșoacă a susținut Simion îi va sprijini candidatura la prezidențiale.

„Am înțeles îmi susține candidatura la prezidențiale și dorește facem o alianță. Dacă unim cele două forțe și susține la prezidențiale atunci vom câștiga alegerile El a propus îl susținem în calitate de prim-ministru”, a declarat Șoșoacă.

Simion a avut însă o altă variantă a înțelegerii.

„Este o idee bună blocul suveranist nu fie fragmentat. Cel mai popular candidat din blocul suveranist fie susținut la prezidențiale”, a declarat Simion.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: