Atacatorul care a înjunghiat o fetiță de 11 ani în Londra este român

Sursa foto: Pixabay

UPDATE, ORA 12.52 

Bărbatul în vârstă de 32 de ani care a înjunghiat o fetiţă de 11 ani, luni, în Leicester Square din Londra este român, informația fiind confirmată de către Ministerul Afacerilor Externe. Bărbatul a fost prezentat de autorităţile britanice ca fiind un anume Ioan Pintaru și a fost pus sub acuzare pentru tentativă de omor, potrivit Sky News.

ȘTIRE INIȚIALĂ 

Un bărbat cu nume aparent românesc, Ioan Pintaru, a fost acuzat de tentativă de omor după ce o fată de 11 ani a fost înjunghiată, luni, în Leicester Square din Londra, relatează presa britanică.

Potrivit BBC, Ioan Pintaru, în vârstă de 32 de ani şi fără domiciliu stabil, a fost, de asemenea, acuzat de deţinere a unui obiect tăios. Iniţial, s-a crezut că şi mama fetei a fost rănită, dar ulterior s-a confirmat că avea de fapt pe corp sângele fiicei ei. Fata a fost dusă la spital cu răni grave, dar care nu îi pun viaţa în pericol, a declarat Poliţia Metropolitană.

Ioan Pintaru a fost plasat în arest preventiv şi urmează să fie audiat la Curtea Magistraţilor din Westminster. Anchetatorii lucrează în prezent pentru a stabili motivaţia suspectului şi a îndemnat pe oricine a fost martor la ceea ce s-a întâmplat sau are orice informaţii să contacteze poliţia. Poliţia a declarat însă luni că nu există nicio sugestie că incidentul ar fi avut legătură cu terorismul, iar victimele şi atacatorul nu păreau să se cunoască între ele.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: