Paul Stănescu, întrebat dacă Rafila ar trebui demis: Nu-l demite PSD-ul pe un ministru, îl demite primul ministru

Sursă foto: Partidul Social Democrat

Secretarul general al PSD, Paul Stănescu, se declară „îngrozit” de faptele prezentate de Parchet cu privire la modul în care unii pacienţi erau trataţi în secţia de anestezie-terapie intensivă a Spitalului Sfântul Pantelimon. Întrebat dacă ministrul Sănătăţii ar trebui schimbat, în contextul scandalului creat în jurul spitalului, Stănescu susţine că nu el trebuie să judece acest lucru, subliniind că nu partidul, ci premierul poate lua decizii cu privire la menţinerea unui ministru în funcţie.

„Nu eu trebuie să judec acest lucru. Am văzut păreri şi păreri: Colegiul Medicilor, INML-ul, profesorul Bubenek ce ne-a spus… Dar sigur, e foarte important ce spun procurorii, până la urmă, că dacă s-a întâmplat aşa ceva, ce este în media, într-adevăr de groaznic. Dar eu cred că primul ministru, aşa cum a spus, când are toate datele sigur că va lua o decizie. Nu-l demite PSD-ul pe un ministru, îl demite primul ministru”, a declarat marţi, Paul Stănescu.
Întrebat dacă menţinerea lui Alexandru Rafila afectează imaginea partidului, în contextul scandalului de la Spitalul Sfântul Pantelimon, secretarul general al PSD a răspuns:„ Nu ştiu, nu am făcut evaluări dacă ne afectează sau nu”.
„Eu nu sunt specialist, nu sunt nici măcar medic să-mi dau cu părerea să vedem ce s-a întâmplat. Ce văd în media, sunt total îngrozit de ce s-a întâmplat acolo, şi eu, ca om, în primul rând. Dar, deocamdată, e o anchetă în curs, probabil că anchetatorii îşi vor spune punctul de vedere şi atunci se vor lua măsuri”, mai afirmă Paul Stănescu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: