Ionuţ Stroe: Nicolae Ciucă va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale

Sursă foto: Ionuț Stroe

Purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe, afirmă că, în ciuda ”încercărilor disperate de atac venite dinspre celelalte partide”, Nicolae Ciucă este ”cel mai bine cotat candidat de dreapta”. ”Nicolae Ciucă va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale”, subliniază el.

”Nicolae Ciucă va intra în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale. În ciuda încercărilor disperate de atac venite dinspre celelalte partide, realitatea este că Nicolae Ciucă este cel mai bine cotat candidat de dreapta”, a afirmat Ionuţ Stroe, marţi, într-o postare pe Facebook.

El a adăugat că rezultatul votului din urmă cu două luni arată că PNL se situează în jurul a 30%, iar realitatea votului este ”cel mai bun barometru”.

”Un candidat precum Nicolae Ciucă nu poate decât să urce acest scor. Este un lider cu studii temeinice, cu o carieră solidă în spate şi, cel mai important, un om care a dovedit în toate funcţiile ocupate că pune interesul public mai presus de orice, acţionând cu integritate şi responsabilitate”, a susţinut Stroe.

Citeste mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: