Ministrul Justiţiei anunţă aducerea în ţară a unui fugar condamnat pentru trafic de droguri de mare risc

Sursa foto: Pexels

Ministrul Justiţiei, Alina Gorghiu, anunţă, miercuri, aducerea în ţară a lui Nichifor Dragoş-Valentin, condamnat pentru trafic de droguri de mare risc, care ducea de la Bucureşti la Iaşi heroină. ”Traficanţii de droguri distrug vieţi, destine. Locul lor este la închisoare”, a transmis Gorghiu.

”3 ani şi 8 luni de închisoare pentru trafic de droguri de mare risc. Este condamnarea pe care a primit-o Nichifor Dragoş-Valentin. Un fugar adus aseară din Marea Britanie. A fost membrul unui grup infracţional organizat, care aducea heroină de la Bucureşti la Iaşi. Membrii grupului se foloseau şi de femei, care transportau drogurile în părţile intime”, a scris, miercuri, pe Afcebook, Alina Gorghiu.

Ministurl Justiţiei afirmă că ”astfel de comportamente sunt intolerabile. Traficanţii de droguri distrug vieţi, destine”.

”Să nu uităm că acum un an, din cauza drogurilor, avea loc tragedia de la 2 Mai. Acum avem o lege în vigoare care nu permite traficanţilor de droguri de mare risc să mai primească pedepse cu suspendare. Locul lor este la închisoare, nu pe străzi unde pot face atâta rău”, a mai transmis Gorghiu.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: