Marcel Ciolacu, la Mănăstirea Văratec. Liderul PSD ar urma să ia decizia finală legată de candidatura la prezindenţiale

Sursă foto: Captură video

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a mers la Mănăstirea Văratec, alături de Paul Stănescu și alţi lideri ai social-democraţilor. Potrivit unor informaţii TVR Info, ar urma să fie luată decizia finală legată de candidatura la prezindenţiale a lui Marcel Ciolacu.

„M-am bucurat de slujbă alături de toţi credincioşii veniţi aici cu inima deschisă şi plină de credinţă. Şi m-am rugat alături de ei pentru pacea şi prosperitatea tuturor românilor” a scris Ciolacu pe Facebook.

Marcel Ciolacu a participat la slujba religioasă de la Mănăstirea Văratec din județul Neamț. Premierul este însoțit de secretarul partidului, Paul Stănescu, președintele PSD Neamț, Daniel Harpa, prefectul județului Neamț, Adrian Bourceanu.

Prim-ministrul a apreciat că Sfânta Liturghie la hramul Mănăstirii Văratec „are un farmec aparte în acest loc sfânt în care se păstrează forţa spiritualităţii neamului românesc”.

De la Mănăstirea Văratec, premierul se va deplasa spre Mănăstirea Putna, iar la finalul acestei vizite se așteaptă ca liderul PSD, Marcel Ciolacu să anunțe decizia privind candidatura la funcția de președinte al României.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: