Candidatul independent la Președinția SUA, Robert F. Kennedy Jr., bate acum la ușa Kamalei Harris

Sursa foto: X

Candidatul independent la Președinția Statelor Unite, Robert F. Kennedy Jr., a solicitat săptămâna trecută o întâlnire cu candidata democrată Kamala Harris pentru a discuta posibilitatea de a face parte din administrația acesteia, poate în calitate de secretar de Cabinet, în cazul în care îi va sprijini campania și aceasta va câștiga, potrivit oficialilor campaniei lui Kennedy. Harris și consilierii ei nu au răspuns cu o ofertă de întâlnire și nici nu s-au arătat interesați de propunere, spun persoane familiarizate cu discuțiile, citate de The Washington Post.

Propunerea lui Kennedy, făcută prin intermediari, urmează unei întâlniri care a avut loc în Milwaukee luna trecută între el și candidatul republican Donald Trump în cursa pentru Casa Albă, pentru a discuta un rol politic similar și o susținere, care nu a dus la niciun acord. În acele discuții, Kennedy a vorbit despre consilierea lui Trump într-un al doilea mandat pe probleme de sănătate și medicale.

Explorează mai multe opțiuni 

Candidatul independent și omonimul celei mai faimoase dinastii politice americane explorează mai multe opțiuni pentru viitorul efortului său prezidențial, după ce a înregistrat o scădere în sondajele naționale de când președintele Joe Biden a ieșit din cursă, scrie sursa citată. Campania sa a realizat sondaje de opinie, pe care a încercat să le prezinte democraților, potrivit cărora atât Harris, cât și Trump ar obține o creștere a sprijinului public în 31 de state dacă oricare dintre candidați ar anunța public că Kennedy ar avea un rol în Cabinetul lor.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: