Grupul consilierilor județeni PNL Bacău propune premierea sportivei Mihaela Cambei și a antrenorului său

Mihaela Cambei
Sursa foto: COSR

Grupul consilierilor județeni ai Partidului Național Liberal – Filiala Județeană Bacău a inițiat, în data de 14 august 2024, două proiecte de hotărâre pentru a recunoaște și a premia performanțele remarcabile ale sportivei Mihaela Valentina Cambei și ale antrenorului său, Gheorghe Maftei.

Mihaela Valentina Cambei a obținut medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Paris din anul 2024, reprezentând cu mândrie România pe scena sportivă internațională. Această realizare excepțională a adus onoare țării noastre și a demonstrat dedicarea, munca asiduă și talentul deosebit ale acestei tinere sportive.

Primul proiect de hotărâre propus de consilierii județeni PNL vizează premierea financiară a sportivei Mihaela Valentina Cambei și a antrenorului său, Gheorghe Maftei, ca semn de recunoștință pentru eforturile depuse și pentru rezultatul remarcabil obținut. Această recompensă financiară dorește să susțină cariera sportivei și să încurajeze performanțele viitoare.

Al doilea proiect de hotărâre se referă la acordarea titlului de cetățean de onoare al județului Bacău sportivei Mihaela Valentina Cambei. Acest titlu reprezintă cea mai înaltă distincție care poate fi conferită de Consiliul Județean Bacău și recunoaște contribuția semnificativă adusă de Mihaela în promovarea valorilor sportive și a imaginii județului pe plan internațional.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: