Bogdan Stoica: Testul Lasconi îți arată cum poate fi viitorul

Bogdan Stoica

Dacă știam ce amuzant este internetul când Elena Lasconi spune „dumnezeu” făceam pe dracu’n patru să se întâmple mai des, pentru că mie îmi plac foarte mult oamenii care se isterizează politic, de parcă non-pasiunea lor pentru un subiect le poate fi amenințată în vreun fel. Se pare că oamenii ăștia, care urăsc online pentru că au viețile goale sau puțele mici, sunt și extrem de proști, nu doar sonori. Nu le ajunge că, de exemplu, nu mănâncă roșii, ei vor ca nimeni să nu mai consume bulion sau sos de paste.

S-a dus Elena Lasconi la biserică, hashtag #SfântaMarie. Și au luat foc progresiștii. „Electoratul are dreptul să se întrebe care este adevărata față a Elenei Lasconi? (…)  Elena Lasconi minte? Cât de mult cunoaște dânsa învățătura Bisericii Ortodoxe? (…) Elena Lasconi acuzată de practici medievale (…) etc”. Cel mai dedicat hater a fost ideologul cu bicicletă, care a decretat că „iubirea de dumnezeu e cel mai usor lucru de falsificat, că politicienii ca sa te convinga ca sunt de-ai tai fac cruci și că atunci când vezi pe cineva ca baga credinta in politica trebuie să scuipi in sân, pentru că nu l-a trimis la tine Dumnezeu, doar foamea de putere si de bani!”

A do ra bil!

Da, este evident și pentru un câine vegan că Elena Lasconi vrea să readucă în USR oamenii care merg la alte biserici decât cele a concertelor, trotinetelor, cidrului, ecranelor tactile și drogurilor ușoare. E clar că îi este foarte ușor să facă asta, într-un moment când toți ateii înfocați din fosta conducere a USR au arătat că mai ușor strâng o sacoșă de nuci decât una de voturi. Într-un partid de 5% normal, cu simpatizanți normali, demersul ei ar fi aprobat sau măcar acceptat tacit, fără proteste. Când vezi proteste înseamnă însă că oamenii ăia nu vor succesul partidului, ci succesul ateismului. Partidul e doar un vehicul, în care ei, ideologizați fanatic sau plătiți regește, nu se pot urca pentru că și-ar pângări spiritul bolșevic sau și-ar goli portofelul.

Și asta ar trebui să te facă să te gândești un pic la ce vor să-ți facă. Ce fel de viitor ți-au pregătit. Cam cum o să-ți fie de bine dacă ajung ei la putere.

 

 

 

Autor

  • Bogdan Stoica

    Bogdan Stoica, editorialist PS News. Fost jurnalist în presă locală și națională autor de cărți de educație istorică, fotografie, relații în prezent fotograf, consultant de imagine, publicist

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: