Donald Trump și-a pierdut avansul în două state-cheie, potrivit unui nou sondaj

Sursa foto: Facebook / Sfnewsfeed.us

Cel mai recent sondaj realizat de Redfield & Wilton Strategies, între 12 și 15 august, arată că avansul pe care Trump îl avea în Pennsylvania și Georgia a dispărut, relatează Newsweek. 

Într-un sondaj anterior realizat de Redfield & Wilton Strategies, între 22 și 24 iulie, Trump îl conducea pe Harris cu 4 puncte în Pennsylvania și cu 5 puncte în Georgia.

Cu toate acestea, două sondaje efectuate de atunci au arătat că avansul lui Trump s-a redus în ambele state, avansul său scăzând la 2 puncte în Pennsylvania și Georgia, într-un sondaj efectuat între 31 iulie și 3 august. Ultimul sondaj a arătat că cei doi candidați erau la egalitate cu 46% fiecare în Georgia, în timp ce Harris îl depășise pe Trump cu 2 puncte în Pennsylvania, cu 46% față de 44%.

De asemenea, Harris l-a depășit pe Trump în Wisconsin în cel mai recent sondaj, conducându-l cu 4 puncte, la 48%. Sondajul anterior arăta că cei doi erau la egalitate în acest stat, cu 43% fiecare.

Între timp, în New Mexico și Minnesota, Harris a rămas în frunte, conducându-și adversarul cu 6 și, respectiv, 7 puncte.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: