VIDEO Ciolacu: Asigurăm, pentru aproape 1,9 milioane de copii de la grădiniţă şi şcoală, hrană sănătoasă

Sursa Foto: Inquam Photos / Ilona Andrei

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunţat miercuri mai multe proiecte pentru pregătirea noului an şcolar şi universitar, inclusiv faptul că Ministerul Educaţiei va primi în plus 40 de milioane de lei necesari pentru continuarea investiţiilor în extinderea spaţiilor de cazare şi de învăţământ.

„Aprobăm şi mai multe proiecte pentru pregătirea noului an şcolar şi universitar. Asigurăm, pentru aproape 1,9 milioane de copii de la grădiniţă şi şcoală, hrană sănătoasă: fructe, legume, produse lactate şi de panificaţie. Continuăm acest program derulat şi în anul şcolar trecut. Bugetul total al programului depăşeşte 760 milioane lei, din care peste 86 milioane lei reprezintă bani europeni”, a afirmat Ciolacu.

El a anunţat că Ministerul Educaţiei va primi în plus 40 de milioane de lei necesari pentru continuarea investiţiilor în extinderea spaţiilor de cazare şi de învăţământ.

”În zona universitară, sprijinim Universitatea de Vest din Timişoara, Universitatea din Oradea, precum şi Politehnica Bucureşti pentru finalizarea lucrărilor la căminele studenţeşti. Ministerul Educaţiei va primi în plus 40 de milioane de lei necesari pentru continuarea investiţiilor în extinderea spaţiilor de cazare şi de învăţământ”, a declarat Ciolacu.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: