Frații Tate, ridicați din casa lor din Voluntari și duși la DIICOT pentru audieri. „Fac orice să mă ducă la închisoare”

Sursa foto: X

Procurorii DIICOT au facut percheziții la casa din Voluntari a fraților Tate. Acuzațiile în dosar sunt de trafic de minori, act sexual cu un minor, trafic de persoane și grup infracțional organizat. Cei doi milionari britanici au fost audiați.

Tristan Tate: „Fac orice ca să mă ducă la închisoare. Nu mă judecă, nu mă duc în fața unui judecător, doar mă închid”.

Andrew Tate: „Trăim într-un imperiu al minciunii și am mai explicat asta și până acum. Scopul lor e să îi pedepsească pe cei care spun adevărul, pentru că noi nu suntem aliații lor. Noi suntem dezinfectantul, lumina care împiedică imperiul lor de minciuni să cucerească noi teritorii”.

Frații Tate sunt acuzați de trafic de minori, act sexual cu un minor, spălare de bani și influențarea martorilor.

Mascații au descins în jurul orei 6.00. Procurorii DIICOT au perchiziționat întreaga proprietate de aproape 3.000 de metri pătrați. Ei au căutat probe care să susțină acuzațiile.

Apropiații celor doi milionari britanici au ajuns rând pe rând la DIICOT pentru audieri. Procurorii îi audiază în calitate de martori.

La polul opus, în ziua în care mascații percehziționau de zori casa fraților Tate, Andrew Tate a postat un videoclip pe rețeaua socială X. Acesta se compară cu Donald Trump și spune că este atacat. Andrew a făcut un apel la fani și caută adepți pentru a îl suține în această bătălie

„Orice bărbat care are succes în lume va avea un anumit trecut cu femei și așa te atacă. Este un vector de atac. Au făcut asta cu Trump. Au făcut-o cu Assange. Încearcă să o facă și cu mine.

Nu, dacă ești un fan de-al meu, trebuie să contezi, pentru că am nevoie de soldați în armata mea, cine poate face cu adevărat ceva”, spune acesta în videoclip.

În iunie 2023, fraţii Tate au fost trimişi în judecată pentru constituirea unui grup infracţional organizat și trafic de persoane. Atunci procurorii au descoperit că mai multe femei ar fi fost exploatate sexual, mai exact ar fi fost ținute cu forța în locuințele lor și obligate să facă videochat după ce ar fi fost racolate prin metoda Loverboy.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: