Donald Trump a ţinut primul miting în aer liber de la tentativa de asasinat asupra sa

Sursa foto: Facebook - Donald J. Trump

Donald Trump a susţinut miercuri, în Carolina de Nord, primul său miting în aer liber după tentativa de asasinat asupra sa de luna trecută şi a criticat abordarea vicepreşedintei Kamala Harris în privinţa securităţii naţionale. În timp ce la Chicago are loc Convenţia Naţională Democrată, Donald Trump are programat săptămâna aceasta un turneu în întreaga ţară pentru a distrage atenţia de la evenimentul de mare profil al rivalilor, relatează Associated Press.

„Lumea este în flăcări, iar Kamala şi Biden ne-au adus în pragul celui de-al Treilea Război Mondial”, a declarat Trump, acuzând actuala administraţie pentru retragerea haotică din Afganistan şi războaiele dintre Rusia şi Ucraina şi dintre Israel şi Hamas.

El a vorbit la Aviation Museum & Hall of Fame din Carolina de Nord din spatele unui podium înconjurat de panouri de sticlă antiglonţ care formau un zid de protecţie de-a lungul scenei – parte a măsurilor de securitate sporite menite să îl protejeze după ce a scăpat la limită de o tentativă de asasinat în Pennsylvania, la 13 iulie.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: