Pățania unor români care au dat mii de euro pe un sejur de vis

Sursa foto: Pixabay

O familie de români care ar fi trebuit să petreacă 7 zile și 7 nopți în vacanță s-a trezit dintr-o dată că orele plecării spre Antalya, respectiv cele ale decolării spre București, au fost modificate, iar în acest fel a pierdut o zi din sejur, deși o plătise. Nu este însă un caz singular.

Un internaut a relatat, pe un grup de Facebook destinat vacanțelor, cum a pierdut o zi de vacanță, din cauza modificării programului de zbor, deși o plătise anticipat. Așa a aflat că astfel de cazuri sunt destul de frecvente. De cele mai multe ori turiștii sunt legați de mâini pentru că semnează contracte cu agențiile de turism, de multe ori fără să le citească, iar prin aceste contracte agențiile se pun la adăpost și pasează orice responsabiltate.

„Bună seara! Am rezervat un sejur de 7 nopți cu avion inclus, patru persoane, în urmă cu patru luni. Inițial, decolarea din București era la 8 dimineața, iar din Antalya la 9 seara. Prima veste proastă a fost acum cam o lună când mi-au trimis mail că s-a modificat ora la întoarcere, adică la ora 12:00 decolarea din Antalya. Azi, am primit a doua veste proastă, decolarea din București va fi la 17:50. Credeam că prind 7 nopți și 7 zile, dar adevărul este că vor fi 7 nopți și 6 zile. Am fost informat că tur operatorul își rezervă dreptul de a-și modifica orele, însă nu așa de mult și nu în defavoarea mea. La asta nu mă așteptam. Părerea mea este că se întâmplă asta tot din cauza noastră, pentru că facem prăpăd pe acolo. Pentru ei, cele aproximativ 20 de ore pe care mi le-au luat față de oferta inițială, înmulțit cu un milion de turiști, sunt sute de mii de euro economie. Altă explicație aveți?”, a scris acesta în postarea sa.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: