VIDEO Alegeri prezidențiale. Romașcanu: PSD va avea candidat în turul doi, asta e garantat

Lucian Romașcanu
Sursa foto: Facebook

Lucian Romașcanu, purtătorul de cuvânt al PSD, a declarat că partidul este încrezător că Marcel Ciolacu va intra în turul doi al alegerilor prezidențiale și că are cele mai mari șanse să câștige.

„Deocamdată văd că toată lumea e fericită că ajunge în turul doi, fiind o performanță în sine să ajungi în turul doi.

Doamna Lasconi v-a sări în sus de bucurie că știe cu cine va intra în turul doi. Adică cu Marcel Ciolacu. Domnul Simion îl va bate pe Marcel Ciolacu în turul doi. Domnul Ciucă, prin toate vocile PNL-ului este în turul doi, noi suntem singurii care avem candidatul în turul doi, asta e garantat. Mai departe, vedem ce vor români și după care ne confruntăm și cu cel care va fi în turul doi. Dar eu cred că Marcel Ciolacu are profilul în acest moment de câștigători, pentru că este ce trebuie pentru România și nu pentru că e șeful meu și simplu pentru că este un om care are calitățile necesare”, declară Lucian Romașcanu.

El a subliniat că, spre deosebire de anii trecuți, PSD nu mai este perceput ca „dușmanul de moarte” pe scena politică.

„Cred că am avut întotdeauna un tip de mesaj care a antagonizat și care a unit lumea împotriva noastră prin niște purtători de mesaj care nu au transmis cum trebuie poziția Partidului Social Democrat.  Acest lucru a făcut ca Partidul Social Democrat să devină ținta turului doi. Domnule, haideți toți să nu câștige PSD-ul, lucru care eu cred că s-a schimbat de când e Marcel președinte și de când sunt noile echipe și în teritoriu și la centru, pentru că am dovedit că lucrăm pentru oameni și că Partidul Social Democrat votat de niște 3 milioane de oameni, înseamnă ceva, nu este ceva de care trebuie să fugi. Este ceva cu care poți intra în competiție, dar nu mai este acel dușman de moarte.

Și asta s-a dovedit că este pentru prima oară când, în contextul în care prezența la vot a fost mai mare, Partidul Social Democrat a câștigat mai mult. Am luat 20 de municipii în plus, cinci consilii județene, avem aproape 60% din primari. Deci s-a dovedit că nu mai generăm acel sentiment pe care vor acum să-l exploateze și Simion, și la Lasconi și poate și Ciucă”, explică purtătorul de cuvânt al PSD.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: