Romaşcanu: Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi, în timpul Congresului PSD, să fie acceptate

Sursă foto: Partidul Social Democrat

Purtătorul de cuvânt al PSD, Lucian Romaşcanu, a declarat vineri, după şedinţa Consiliului Naţional al partidului, că preşedintele Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi pe poziţii, în timpul Congresului PSD, ele să fie acceptate

Lucian Romaşcanu a declarat după şedinţa Consiliului Naţional al PSD că s-au discutat detaliile organizatorice ale Congresului PSD de sâmbătă.

”S-au stabilit şi aprobat anumite detalii organizatorice, există acest vot electronic, există depunerea candidaturilor pe moţiuni. S-a votat şi acceptarea moţiunii lui Marcel Ciolacu, care cuprinde şi lista nouă a celor care vor face parte din conducerea partidului”, a arătat Romaşcanu.

El a anunţat că este aprobată deja modificarea pentru a exista patru noi vicepreşedinţi, pe domenii de activitate.

”Avem din zona IMM-urilor pe domnul Jianu, din zona Sportului, pe doamna Lipă, sunt tineri care au ajuns în propunerile de vicepreşedinţi, cum este domnul Şoldan, de la Suceava, care a avut acel succes spectaculos”, a completat senatorul PSD.

Lucian Romaşcanu a mai spus că, în contextul candidaturilor la congres, Marcel Ciolacu a propus ca sâmbătă, dacă vor exista candidaturi pe poziţii, în timpul Congresului, ele să fie acceptate.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: