Directorul RAO, editura la care apare cartea lui Nicolae Ciucă, anunță când va fi gata

sursa: captura de ecran

Ovidiu Enculescu, directorul general al RAO, a spus că manuscrisul cărții lui Nicolae Ciucă a fost trimis editurii. Editorul nu vede o legătură între cartea pe care o publică și panourile folosite de PNL pentru promovarea lui Nicolae Ciucă. „Cartea lui Nicolae Ciucă o să apară în luna septembrie, dacă nu mai apare vreo chestie supranaturală”, a declarat Enculescu pentru Hotnews.

Directorul susține că este o mare diferență între ce a văzut publicul pe panouri și cum va arăta produsul final.

„Am văzut discuția din spațiul public, panotajul arată într-adevăr ca fiind o carte, dar nu scrie nicăieri că este o carte. Și oricum nu este cartea care urmează să iasă, este altceva. Mă refer la forma imaginii care este pe toate panourile. Nu este vorba despre cartea care urmează să apară, aceasta este părerea mea. Eu știu cum arată obiectul acum. Panourile respective nu fac publicitate la vreo carte, nici ca imagine, nici ca scris, nici ca nimic, e părerea mea, m-am uitat și eu la aceste panouri. Nu este vorba despre cartea care urmează să apară sub sigla RAO, plecând de la titlu, plecând de la copertă, plecând de la tot. Nu au legătură una cu alta, singurul lucru comun fiind autorul”, a spus Ovidiu Enculescu, directorul general al RAO, pentru Hotnews.

Enculescu dezvăluie că opera lui Nicolae Ciucă nu va avea titlul prezent pe panouri.

„Cartea nu va avea titlul „Un ostaș în slujba țării”. Nu este secret titlul, dar nu este bătut în cuie. Cu siguranță nu este „Un ostaș în slujba țării”, a adăugat Enculescu în dialogul cu Hotnews.ro.

„Termenul pentru apariția cărții nu depinde 100% de editura RAO, de mine. Nu vreau să mă hazardez. Dacă eu aș fi sigur 1000% că nu mai intervin modificări, virgule, aș putea spune un termen, dar cât lucrurile sunt în mișcare nu pot spune exact. Estimativ e curând. Cu siguranță luna septembrie, nu ar trebui să depășim luna septembrie, dar nu spun dacă este la început, mijloc sau sfârșit. O să apară în luna septembrie, dacă nu mai apare vreo chestie supranaturală”, a afirmat directorul general al RAO pentru Hotnews.ro.

În privința bugetului de publicitate folosit de PNL pentru promovarea cărții lui Nicolae Ciucă, directorul RAO are anumite rezerve că s-a promovat o carte.

„Dacă ați interpretat că această promovare se referă la o carte, da, este cea mai scumpă promovare, dacă nu se referă la o carte, atunci e nu. Nu știu dacă există buget de publicitate, nu am văzut un mare buget de publicitate nici pentru domnul Cărtărescu. Bugetele de publicitate ale editurilor este nul”, a spus Ovidiu Enculescu pentru Hotnews.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: