Nicolae Ciucă: România nu are nevoie de lideri de gaşcă, cu mize de moment şi sete de putere

Sursa foto: Facebook

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a reacţionat sâmbătă la atacurile social-democraţilor din cadrul Congresului PSD, afirmând că Marcel Ciolacu încearcă din nou să aducă PSD la conducerea României, după 20 de ani, iar PNL va face tot ce îi stă în putinţă pentru a împiedica acest lucru. El a subliniat că România nu are nevoie de lideri de gaşcă, cu mize de moment şi sete de putere, ci de un preşedinte care să întruchipeze valorile pe care românii le respectă şi le aşteaptă de la conducătorii lor.

”Aceste alegeri prezidenţiale devin, din ce în ce mai mult, o bătălie a valorilor. Una care va decide viitorul ţării pentru următorii 5 ani. Până la urmă, românii vor avea de făcut o alegere simplă: onoare, carieră, integritate, muncă neobosită şi serviciu în slujba ţării, pe de o parte, şi minciună, impostură şi populism, de cealaltă parte” a transmis preşedintele PNL într-o postare pe Facebook.

Nicolae Ciucă arată că ”România are nevoie de un preşedinte care să întruchipeze valorile pe care românii le respectă şi le aşteaptă de la conducătorii lor: respect pentru educaţie, pentru litera legii, devotament faţă de familie şi un caracter format prin ani de muncă şi responsabilitate, un preşedinte care poate duce România mai departe, nu lideri de gaşcă, cu mize de moment şi sete de putere”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: