Bușoi (PNL): Președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu va ajunge președintele României și știe și el asta

Sursa foto: Facebook

Cristian Bușoi, liderul PNL pe municipiu în Timișoara, spune despre Congresul PSD de sâmbătă că liderii sociali arată încă o dată că sunt decuplați de realitate.  Subliniază că Ciolacu nu are șanse la președenția României, întrucât românii nu au uitat de perioada Năstase sau Dragnea.

„Congresul PSD de astăzi a arătat, încă o dată, că liderii social democrați sunt decuplați de realitate. În 30 de ani, au avut, în majoritatea timpului, guvernarea. Atunci când au guvernat singuri au creat o grămadă de probleme structurale România.
I-am văzut, astăzi, că vor să pozeze în partidul care pare venit din neant, care nu are și nu a avut nicio responsabilitate, până acum, față de cum merg lucrurile și care promite marea cu sarea. Se văd ca fiind social democrați moderni, dar, în continuare, apelează la aceleași tehnici de minciuni și manipulare.
Pot visa cât vor la președinția României, dar oamenii nu uită nici perioada Năstase, nici perioadă Dragnea și nu pot fi păcăliți cu o cosmetizare făcută în grabă de Ciolacu.
Președintele PSD, Marcel Ciolacu, nu va ajunge președintele României și știe și el asta. Nu va ajunge pentru ca oamenii vor un președinte serios, onest, dedicat oamenilor, așa cum este Nicolae Ciucă.”, a transmis acesta pe pagina personală.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: