Alegeri prezidențiale: PNL Bacău anunță susținerea candidaturii lui Nicolae Ciucă

Sursă foto: Nicolae Ionel Ciucă

În cadrul ședinței Biroului Politic Județean al PNL Bacău, organizația locală a Partidului Național Liberal a făcut un pas decisiv în vederea pregătirilor pentru viitoarele alegeri prezidențiale și parlamentare. Liderul PNL Bacău, Mircea Fechet, a anunțat demararea procesului electoral, subliniind hotărârea echipei sale de a oferi cetățenilor din Bacău un trai mai bun.

„Avem o echipă puternică și hotărâtă să dea tot ce este mai bun pentru ca băcăuanii să aibă un trai mai bun, de la zi la zi”, a declarat Fechet, accentuând importanța mobilizării întregii organizații în acest context crucial.

Un moment semnificativ al ședinței a fost adoptarea rezoluției prin care PNL Bacău își exprimă susținerea pentru candidatura președintelui partidului, Nicolae Ciucă, la funcția de Președinte al României. Fechet a evidențiat faptul că Partidul Național Liberal este cel mai puternic partid al dreptei din România, angajându-se să ofere țării un lider onest și bine pregătit.

„Nicolae Ciucă este omul care și-a dedicat întreaga carieră slujirii patriei și este cel care poate asigura un viitor mai sigur și mai prosper pentru România”, a adăugat Mircea Fechet.

Citește articolul integral AICI.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: