Gheorghe Falcă anunţă că PNL se vede săptămâna aceasta în Biroul Permanent

sursa: facebook
Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă anunţă că PNL se vede săptămâna aceasta în Biroul Permanent, iar în următoarea săptămână va avea loc şi Consiliul Naţional, pentru validarea candidaturii lui Ciucă la prezidenţiale. El a precizat că este nevoie de un Consiliu Naţional pentru a transmite oferta la nivel naţional, pentru a avea relaţionare cu activul de partid.

Gheorghe Falcă a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News că va exista un Consiliu de Coordonare Naţional al PNL, pentru validarea candidaturii lui Nicolae Ciucă la prezidenţiale.

„Nu ştiu dacă pe 7 septembrie, pentru că noi ne vedem săptămâna aceasta în Biroul Permanent şi e destul de repede 7 septembrie. Cred că că următoarea săptămână”, a arătat eurodeputatul PNL.

Gheorghe Falcă a precizat că ”este nevoie de un Consiliu Naţional pentru a transmite oferta la nivel naţional, pentru a avea relaţionare cu activul de partid”.

„Totuşi, PNL are peste 1.000 de primari, am pierdut din funcţiile de Consilii Judeţene dar totuşi suntem pe locul doi, este foarte important să ne mobilizăm activul de partid. În acelaşi timp, eu m-am bazat întotdeauna pe cetăţeni, noi trebuie să comunicăm corect cu cetăţenii, să arătăm exact rolul pe care l-am avut noi la guvernare şi ce vrem să facem pe viitor”, a completat Falcă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: