Nicolae Ciucă anunţă cum se va numi cartea sa: În slujba ţării. Nu vreau să se aştepte cineva la un bestseller

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, anunţă că titlul cărţii pe care urmează să o lanseze este ”În slujba ţării”. El susţine că nu îl deranjează comentariile critice la adresa sa, spunând că volumul pe care îl semnează este „un exerciţiu de transparenţă şi dialog cu cetăţenii”. Cartea, care este o autobiografie, va fi lansată la începutul lunii septembrie.

Întrebat, luni seară, într-o emisiune televizată, cum se va numi cartea sa, Nicolae Ciucă a răspuns: „În slujba ţării”.

„Am scris această carte ca un exerciţiu de transparenţă şi dialog cu cetăţenii. Am văzut comentariile, nu mă deranjează, criticile… Am acceptat să intrăm în viaţa politică, atunci trebuie să le acceptăm pe toate cele, şi pe cele bune şi pe cele mai puţin bune”, a afirmat Nicolae Ciucă, la Antena 3.

Ciucă a explicat că prima parte a cărţii se referă la copilăria sa, până la liceul militar, apoi urmează o parte dedicată carierei sale profesionale.

„Este autobiografică, nu vreau să se aştepte cineva la un bestseller, este, aşa cum am spus, o poveste a vieţii mele şi are un capitol, ultimul capitol despre cum văd eu România în următorii ani. Este un program stilizat”, a mai afirmat Nicolae Ciucă.

El a spus că va lansa cartea la începutul lunii septembrie.

Ciucă a vorbit şi despre panourile pe care a fost promovată cartea, amintind că acestea au fost închiriate de PNL de la începutul anului, din februarie, pentru tot anul electoral.

„Primele panotaje au fost cu Congresul PPE, au fost cu 149 de ani de la înfiinţarea PNL, au fost cu alegerile locale şi pentru că la un moment dat s-a redus o etapă de alegeri prin comasare a rămas spaţiu suficient, trebuia să îl folosim cumva”, a explicat Ciucă.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: