Nicolae Ciucă vrea să reformeze clasa politică: Oamenii au puterea să vadă dincolo de aparențe

Sursă foto: Inquam Photos / George Calin

Invitat la emisiunea Antenei 3 CNN Ediție specială, moderată de Radu Tudor, președintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că este nevoie de oameni politici responsabili pe viitor „care să poată să asigure cetățenii că și-au asumat un act de guvernare, un act de conducere politică astfel încât să putem să asigurăm creșterea economică, să asigurăm prosperitatea, să asigurăm salarii, să asigurăm pensii, să asigurăm venituri mai bune pentru oameni.”

În același context, candidatul PNL la prezidențiale consideră că, deși o parte dintre adversarii politici încearcă să îl atace că nu ar avea experiență politică suficientă, expertiza pe care o are și cariera sa profesională îi oferă credibilitate în fața oamenilor care apreciază onestitatea.

„Că nu sunt din filmul ăsta. Știți care este chestiunea? Chiar mă bucur. Am spus-o și o repet, nici nu vreau să fiu din filmul ăsta. Și poate reușim la un moment dat să schimbăm și scenariul și actorii. Ca atare, eu cred că oamenii, așa cum spuneam, au puterea să vadă dincolo de aparențe și dincolo de ceea ce încearcă unii și alții să le inducă.”, a mai declarat Nicolae Ciucă în cadrul emisiunii.

Potrivit ultimelor sondajele, dar și în urma rezultatelor obținute la alegerile locale, PNL este principalul partid care poate concura cu PSD. De asemenea, Nicolae Ciucă este cel mai bine plasat pentru a-l învinge pe candidatul propus de stânga.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: