Liviu Brătescu, senator PNL: Cei de la PSD vor să domine tot timpul

Sursă foto: Liviu Brătescu

Senatorul PNL Liviu Brătescu susţine că PSD vrea să domine tot timpul şi să pună pumnul în gură, el adăugând că este imposibil ca liberalii să găsească de învăţat ceva de la social-democraţi. Potrivit senatorului liberal, PSD vrea să domine tot timpul şi să pună pumnul în gură, iar ”cel care câştigă trebuie să împartă puterea cu ei”.

”Experienţa mi-a arătat că avem de învăţat dacă analizăm la rece şi pe cei mai aprigi adversari. Şi totuşi, de la adversari precum colegii din vârful PSD (da, aţi citit bine, sunt colegi de alianţă şi adversari politici) este imposibil să găsim ceva de învăţat. Pentru cei din PSD lucrurile sunt brutal de simple în politică. Ei vor să domine tot timpul, să pună pumnul în gură sau în gât, cel care câştigă trebuie să împartă puterea cu ei, iar dacă ei câştigă trebuie să calce pe toată lumea în picioare”, a scris pe Facebook senatorul PNL Liviu Brătescu.
Potrivit parlamentarului liberal, ”acest stil de politică are ceva de natură stalinistă, vine dintr-o educaţie cu parfum kaghebist”.
”Pentru noi, cei din PNL, politica este doar rareori un câmp de luptă pe viaţă şi pe moarte. În cea mai mare parte, politica este un joc în care participă mai mulţi adversari şi care formează alianţe temporare. Foarte mulţi oameni consideră că scopul acestui joc este puterea. Dar scopul jocului nu este puterea în sine, politica este un joc mult mai complex. Noi avem credinţa că puterea este un mijloc prin care prosperitatea trebuie să ajungă democratic la toată lumea. (…) Să nu confundăm lucrurile. PNL nu seamănă în nici o privinţă cu PSD”, a adăugat senatorul liberal, Liviu Brătescu.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: