Marcel Ciolacu, la „Magistrala de metrou M6”: Toate ţările mari au dezvoltat infrastructura având deficite mai mari

Sursa foto: x

Premierul Marcel Ciolacu a mers, joi, să vadă stadiului lucrărilor la obiectivul de investiţii „Magistrala de metrou M6”, împreună cu ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Sorin Grindeanu, el afirmând că are o singură obligaţie din funcţia de premier, să asigure finanţarea pentru această investiţie, precizând cătoate ţările mari, Spania, Italia, Germania, Portugalia, au dezvoltat infrastructura având deficite mai mari, pe o perioadă limitată de timp şi acest lucru a fost negociat cu preşedinta Comisiei Europene.

”Este evident că calea cea mai sigură pentru dezvoltarea economiei şi pentru a schimba odată pentru totdeauan traficul din Capitală nu poate să fie decât investiţiile, respective metroul. Indiferent câte măsuri am lua, câte poduri, pasarele, restricţi ide circulaţie am facem soluţia nu poate să fie cât metroul. Această legătură între Gara de Nord, până la Aeroportul Otopeni, implicit şi Băneasa, până la zona comercială din Băneasa, e împărţită în două loturi. Stadiul lucrărilor în acest moment, pe acest lot, este de aproximativ 14%, eu consider că am o singură obligaţie din funcţia de premier, să asigur finanţarea pentru această investiţie”, a spus premierul, care a mers să vadă stadiul lucrărilor în zonă.

Prim-ministrul a precizat că ştie breaking news-urile cu deficite dar vor asigura în continuare, ca şi prioritate, toate investiţiile în toată infrastructura mare, şi vor negocia, pe urmă, la Bruxelles.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: