Ionuţ Stroe (PNL): Există o obligaţie pe care am angajat-o public – că ducem la capăt această guvernare

Sursă foto: Ionuț Stroe

Relaţiile în cadrul coaliţiei sunt în mod evident influenţate în sens negativ de campania electorală, însă există o obligaţie asumată public – de a duce până la capăt această guvernare, a afirmat joi purtătorul de cuvânt al PNL, Ionuţ Stroe.

„Există o obligaţie pe care am angajat-o public, atât PNL cât şi PSD, că ducem la capăt această guvernare. Relaţiile în cadrul coaliţiei, într-adevăr, sunt în mod evident influenţate în sens negativ de această campanie electorală, probabil, pentru că, din păcate, evenimentele pigmentate din punct de vedere politic fac rău prin aceste declaraţii şi atacuri. Răspunsul nostru la aceste provocări a fost tot timpul pe măsura atacului, dar, în egală măsură, am cerut responsabilitate, maturitate şi seriozitate”, a declarat Stroe, într-o conferinţă de presă susţinută la Parlament.

Potrivit acestuia, trebuie separat planul electoral de cel care ţine de funcţionalitatea guvernării.

„Cred că suntem în măsură să ducem la capăt această guvernare şi să separăm puţin aceste două planuri – cel electoral, politic şi cel care ţine de funcţionalitatea unei guvernări, care este o obligaţie şi o responsabilitate faţă de români, până la urmă”, a transmis Stroe.

Întrebat dacă PNL negociază în acest moment cu alte formaţiuni de dreapta, el a răspuns: „Noi tot timpul ne-am manifestat total deschiderea de a dialoga cu oricine din zona de dreapta a politicii româneşti pentru că, până la urmă, am asumat acest rol şi în decursul vremii. Istoria recentă a demonstrat că, în mod tradiţional, PNL este partid integrator al dreptei. Şi de data aceasta suntem cel mai bine plasat partid pe zona de dreapta, avem cel mai bun candidat în perspectiva alegerilor prezidenţiale, e absolut normal şi legitim să avem această pretenţie de a a aduna în jurul nostru pe toţi cei care gândesc şi acţionează liberal”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: