VIDEO Limbaj suburban în ședința CL Brașov. Cum l-a înjurat consilierul local USR pe colegul său

sursa: captură de ecran

Aleșii USR continuă să iasă în evidență cu un limbaj suburban!

În timpul discuțiilor legate de al doilea punct de pe ordinea de zi, consilierii USR au fost în prim-planul incidentelor. Primarul Allen Coliban l-a insultat pe viceprimarul Sebastian Rusu, numindu-l „papagal”, ceea ce a stârnit reacții puternice din partea colegilor de la alte partide.

„Sunteți ca un papagal, domnule viceprimar!”, a spus Allen Coliban, simțindu-se atacat de viceprimarul Sebastian Rusu care i-a adus aminte de prejudiciul FC Brașov.

Ciprian Iftime, consilier USR, a ieșit în evidență printr-un limbaj inacceptabil, adresându-se colegilor săi cu o expresie extrem de vulgară: „Su**ți p**a!!”. Acesta și-a încheiat intervenția părăsind sala de ședințe, nu înainte de a repeta expresia ofensatoare, provocând consternarea celor prezenți.

Consilierii PNL și PSD au solicitat președintelui de ședință sancționarea lui Ciprian Iftime în conformitate cu prevederile Codului Administrativ, dar și un punct de vedere din partea președintelui USR, cu privire la comportamentul colegului, potrivit transilvania365.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: