Mircea Roşca, desemnat preşedinte interimar al PNL Prahova: A fost o zi complicatǎ, dar specialǎ din viaţa mea!

Sursă foto: Mircea Rosca

Deputatul Mircea Roşca, fost preşedinte al PNL Prahova in urmă cu zece ani, perioadă în care a fost trimis în judecată pentru corupţie, a avut o condamnare care a fost anulată, procesul penal i-a fost reluat iar faptele s-au prescris a redevenit preşedinte al PNL Prahova. El a fost desemnat cu unanimitate de voturi în funcţia deţinută până nu demult de Iulian Dumitrescu, cercetat pentru corupţie.”În toţi anii ce au trecut, am avut parte de harul şi cǎlǎuzirea divinǎ, ce m-au ajutat în mari încercǎri, dar m-au fǎcut sǎ fiu omul de astǎzi, sper eu mai smerit, mai echilibrat, mai puternic în înţelepciunea profundǎ ce vine numai de la Dumnezeu!”, a afirmat Roşca în mesajul prin care a anunţat că a redevenit lider al PNL Prahova.

Conducerea PNL l-a votat, în unanimitate, pe Mircea Roşca preşedintele interimar al PNL Prahova. Anunţul privind desemnarea un funcţia deţinută până luna trecută de Iulian Dumitrescu a fost făcut chiar de Roşca, într-un mesaj postat pe Facebook.
”Ieri a fost o zi complicatǎ, dar specialǎ din viaţa mea! Am fost votat în Biroul Politic Naţional şi numit cu unanimitate de voturi în funcţia de preşedinte interimar al PNL Prahova! Complicatǎ pentru că, am fost cuprins de toate stǎrile şi trǎirile pe care le-am avut în toţi cei 10 ani ce au trecut de când am ocupat ultima datǎ aceastǎ funcţie. Specialǎ pentru cǎ, în toţi anii ce au trecut, am avut parte de harul şi cǎlǎuzirea divinǎ, ce m-au ajutat în mari încercǎri, dar m-au fǎcut sǎ fiu omul de astǎzi, sper eu mai smerit, mai echilibrat, mai puternic în înţelepciunea profundǎ ce vine numai de la Dumnezeu!”, a scris Roşca pe Faacebook.
”Îmi doresc ca tot ceea ce am dobândit în cei 10 ani sǎ le dau Prahovei şi, împreunǎ cu toţi camarazii şi colegii mei ce m-au susţinut, sǎ putem face lucruri un pic mai bune. Pe lângǎ multitudinea de realizǎri pe care le vom avea, aş fi cel mai fericit dacǎ, prin dragoste şi empatie, ne vom apropia sufleteşte mai mult de prahoveni, de români, readucând la viaţǎ spiritualitatea simplǎ, dar autenticǎ, ce se aflǎ în profunzimea sufletului, dar şi în identitatea umanǎ a poporului nostru”, adaugă el.
Roşca mulţumeşte tuturor celor ce au fost sǎptǎmânile acestea lângǎ el.
”Dar vreau sǎ mulţumesc în special celor ce îmi cunosc mǎrturia ultimilor 10 ani rugându-se pentru mine şi sufletul meu! Dumnezeu sǎ fie cu mine, cu noi toţi şi sunt sigur că va fi mai ales atunci când recunoaştem că totul se poate doar prin EL! Mǎ gândesc la rugǎciunea unui mare conducǎtor din vechime, pe care o îndrept şi eu cǎtre Domnul: ,,Doamne, dǎ-mi puterea sǎ schimb ceea ce poate fi schimbat, răbdarea de a accepta ceea ce nu poate fi schimbat si înţelepciunea de-a distinge intre cele doua”, scrie Mircea Roşca în foinalul mesajului.

Roşca a mai fost preşedinte al PNL Prahova, în perioada în care formaţiunea era condusă de Crin Antonescu. El a fost şi vicepreşedinte al organizaţiei, fiind acuzat de fapte de corupţie despre care procurorii DNA au susţinut că au fost comise în acea perioadă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: