Silviu Mănăstire îi răspunde Elenei Lasconi: „Ai lucrat sau nu pentru Radu Timofte la SRI?”

Traian Basescu Elena Lasconi Parlamentul European

Silviu Mănăstire, într-o postare pe o rețea de socializare o somează pe Elena Lasconi, președinta USR, să răspundă la informația care s-a vehiculat saptamîna trecută în media precum că a fost consiliera directorului SRI din anii 2000, Radu Timofte.

Citiți mai multe detalii aici: DOCUMENT Elena Lasconi, „acoperită” SRI doar până şi-a cumpărat o casă cu 15.000 de euro

Redăm mesajul mai jos:

Draga Elena, sunt convins acum, după reacția ta de la Digi, ca ai ceva probleme de conștiință când vine vorba de colaborarea ta cu serviciile de informații. Tu aplici metoda Basescu, a cărui copie palidă încerci să devii – securistul care țipă după alții ca sunt securiști.
Elena, de multe zile refuzi să răspunzi presei la o întrebare simplă: ai lucrat pentru Radu Timofte, directorul SRI, în perioada 2001-2002? Da sau nu? E simplu.
Un NU ferm poate că ar închide discuția…
Evident ca toată presa progresistă care îți face o campanie de imagine deșănțată nu te întreabă așa ceva, de frică ca, nu cumva dintr-o întâmplare, chiar să apară dovezile clare ale colaborării tale cu Timofte.
Elena, Traian Băsescu – pe care îl cunosc destul de bine din multele emisiuni pe care le-am făcut împreună – nu este cel mai bun model de urmat. Pretinzi ca ești un fost jurnalist. Greu de crezut, chiar și un fost jurnalist pune mâna și verifică dacă „acest liberal Silviu Manastire” poate fi cercetat de CNSAS el având la Revoluție 8 ANI!
Elena, eu știu ca tu ești tipul de persoană superficială, azi zici una, mâine alta, azi ești conservatoare și bați mătănii pe la…mănăstiri, a doua zi petreci cu curcubeul în suflet, ba votezi pentru familie, ba ești pentru parteneriatul civil și deschizi usereul pentru toate tipurile de litere ale identității progresiste.
Deci nu mă pot supăra pe încercarea de a te apăra așa. Dar e prostie pură să insinuezi ca un copil de 8 ani putea fi racolat de Securitate.
Din aruncatul cu vorbe aiurea, din invenții, din lipsa ta de consistență află și oamenii ce ești. Un produs prefabricat, poleit superficial pe un ecran de telefon, o imagine gonflată artificial de o singură certitudine: histrionismul tău funciar.
Te iubești mult, Elena, sunt convins ca vorbești mult cu tine în oglindă, nu uita însă ca oamenii pot vedea dincolo de machiaj, zâmbete largi și pretinsă grijă față de nevoile lor. Tu confunzi viața reală cu studioul pro de produs emoții la comanda sau cu prompterul de lacrimi artificiale obținute din picături de ochi.
Minciuna, ipocrizia si poleiala se trădează singure, întotdeauna. E doar o chestiune de moment până cad măștile. Tic-tac, Elena…

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: