Alegeri parlamentare: Ministrul Raluca Turcan va candida pentru cel de al şaselea mandat de deputat

Sursa foto: Raluca Turcan

Parlamentarul sibian cu cele mai multe mandate la activ, ministrul Culturii, Raluca Turcan, lider al organizaţiei judeţene a liberalilor, a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că va candida pentru cel de al şaselea mandat de deputat, fiind prima desemnată pe lista PNL Sibiu pentru Cameră.

„PNL Sibiu a votat lista candidaţilor pentru alegerile parlamentare. (…) La Camera Deputaţilor, colegii m-au votat pentru un nou mandat în Parlamentul României. Rezultatele prezenţei mele în Parlamentul României şi în Guvern vorbesc de la sine. Faptul că organizaţia PNL Sibiu are un ministru, în persoana mea, e garanţia faptului că Sibiul are o voce puternică în Guvern. Şi cred că am dovedit de nenumărate ori că am făcut lucruri pentru Sibiu”, a spus Raluca Turcan.

Potrivit liderului judeţean al PNL, pe locul doi pe lista candidaţilor liberali sibieni pentru Camera Deputaţilor va fi Virgil Popa, fost viceprimar al Sibiului, cel care a mai candidat fără succes, în 2016, pentru Senat.

„Şi pentru că vorbim de dezvoltarea Sibiului, nu există echipă mai bună decât una din care face parte şi Virgil Popa. Fost viceprimar al Sibiului în mandatele de primar ale lui Klaus Iohannis, este un sprijin real pentru toţi sibienii în dezvoltarea oraşului. Virgil Popa este un om onest, implicat, muncitor, alături de comunitate de fiecare dată când i se solicită sprijinul”, a menţionat Raluca Turcan.

Pentru locul trei la Camera Deputaţilor, liberalii o propun pe actuala deputată Christine Thellman, despre care Raluca Turcan a spus că este „un bun parlamentar, serios, muncitor, implicat în viaţa organizaţiei” şi că „reprezintă în Parlament oraşul Mediaş şi zona de nord” a judeţului Sibiu.

Lista PNL Sibiu pentru Senat va fi deschisă de actualul senator Nicolae Neagu, care astfel va candida pentru cel de al cincilea mandat de parlamentar. Nicolae Neagu are un mandat de deputat şi trei de senator.

„La Senat lista este deschisă de un om experimentat, care a muncit constant, nu în salturi, a sprijinit Sibiul şi măsurile PNL în toate momentele de bătălie politică dură în Parlament, a sprijinit primării şi Consiliul Judeţean de câte ori a fost nevoie, a făcut o muncă în circumscripţie pe care puţini puteau să o facă. Este vorba de senatorul Nicolae Neagu”, a declarat Raluca Turcan.

Conform acesteia, PNL Sibiu speră să obţină un mandat de senator şi trei de deputaţi la alegerile parlamentare.

Citeste ma mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: