METEO Vremea azi, 1 septembrie. În vest şi în sud-vest o să fie caniculă

Sursa foto: Pixabay

Prima zi de septembrie aduce vreme caldă în cea mai mare parte a ţării. În vest şi în sud-vest o să fie caniculă şi se vor înregistra 35 de grade.

În schimb, pe litoral vor fi doar 25 de grade. O să plouă în sud-estul României, dar s-ar putea să vină o aversa-doua şi în zonele de munte.

Vremea în fiecare regiune

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici atmosfera se menţine instabilă. Mai apar câteva serii de averse şi se pot strânge 20 de litri de apă pe metru pătrat. Se intensifică şi vântul, iar maximele se opresc la 28…29 de grade în Bărăgan. Şi mai sus în Moldova sudică şi în nordul Munteniei o să plouă din când în când. Vor fi averse însoţite de tunete şi fulgere. Vântul devine activ şi în această zonă, iar temperaturile sunt comparabile cu cele de ieri. Ajung pe la 29…30 de grade. În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina găsim soare, vreme bună şi câţiva stropi de ploaie în zona Bacaului. Se face destul de cald după prânz. Temperaturile urcă până la 32 de grade la Iaşi.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: