Mii de blocuri din București, în continuare fără apă caldă. Când se va rezolva situația

Sursa foto: Pexels

Mii de blocuri din Capitală sunt, în continuare, fără apă caldă. Alimentarea ar putea fi reluată abia în această seară, după ora 23:00 

Peste 1000 de blocuri din capitală sunt, în această dimineață, fără apă caldă. Este vorba despre sute de mii de bucureșteni care stau fără apă caldă de zile întregi.

Autoritățile promit că această situație se va remedia în această seară, în jurul orei 23:00, însă este important de subliniat faptul că realimentarea sistemului ar putea dura până mâine dimineață, în cel mai bun caz.

Timpul de execuție s-a prelungit și din cauza faptului că au apărut, la rețeaua de termoficare a Capitalei, și alte lucrări neprevăzute.

Zilele următoare, premierul Marcel Ciolacu urmează să facă o invitație oficială la adresa Primăriei Generale, astfel încât ar urma ca în zilele următoare să aibă loc o discuție între edilul capitalei, Nicușor Dan, Marcel Ciolacu și ministru Sebastian Burduja cu privire la fuziunea între ELCEN și Termoenergetica, fuziune ce ar urma să fie gata până în anul 2025.

Cu privire la asta, Sebastian Burduja explica, de curând, că ar duce la scăderea prețului gigacaloriei, dar și la o livrare a agentului termic mult mai ușoară.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: