Andronache, lider al deputaţilor PNL: Vom reuşi să realizăm priorităţile şi în această sesiune parlamentară de toamnă

Sursa foto: Facebook

Deputatul Gabriel Andronache a fost reales, luni, lider de grup al deputaţilor liberali, acesta multumindu-le colegilor săi pentru încrederea acordată. „Sunt sigur că vom reuşi să realizăm priorităţile şi în această sesiune parlamentară de toamnă”, a transmis liberalul, anunţând care este obiectivul zilei de marţi.

„Lider de Grup – ales prin votul unanim al colegelor şi colegilor deputaţi PNL, 78 de parlamentari PNL de o calitate profesională extraordinară, dovadă cele 200 de legi liberale trecute în actuala legislatură. Cum au remarcat colegii am fost ales şi reales din 6 în 6 luni în această legislatură (2020 -2024) pentru că aşa dispune regulamentul (la începutul fiecărei sesiuni parlamentare), prin urmare pot spune cu mâna pe inimă că am căpatat destulă experienţă în alegeri”, a scris, luni seară, pe Facebook, Gabriel Andronache.

Acesta le-a mulţumit colegilor săi „pentru noua dovadă de încredere”.
”Sunt sigur că vom reuşi să realizăm priorităţile şi în această sesiune parlamentară de toamnă. Mâine primul obiectiv poate fi realizat: neimpozitarea pensiilor până la valoarea de 3.000 de lei”, a mai transmis liberalul.
Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: