PNL: Poliţia Română a lansat campania „Tăcerea e tot violenţă. Vocea ta e soluţia”, pentru a încuraja elevii

Sursa foto: Facebook/ Partidul Naţional Liberal

Partidul Naţional Liberal anunţă că Poliţia Română, sprijinită de parteneri non-guvernamentali, a lansat campania „Tăcerea e tot violenţă. Vocea ta e soluţia”, pentru a încuraja elevii să nu rămână pasivi în faţa agresiunilor, astfel că orice act de violenţă sau trafic de droguri poate fi semnalat la numărul de telefon 119.

„Fiecare copil merită să fie în siguranţă! O prioritate constantă pentru PNL este ca, pe 9 septembrie, atunci când elevii revin în şcoli, să asigurăm un mediu sigur şi sănătos”, precizează liberalii.

„Poliţia Română, sprijinită de parteneri non-guvernamentali, a lansat campania „Tăcerea e tot violenţă. Vocea ta e soluţia”, pentru a încuraja elevii să nu rămână pasivi în faţa agresiunilor. Orice act de violenţă sau trafic de droguri poate fi semnalat la numărul de telefon 119”, arată PNL într-o postare pe Facebook.

„În cadrul discuţiilor, am accentuat necesitatea unui parteneriat strâns între MAI, copii, părinţi şi ONG-uri. Numai prin colaborare şi eforturi comune putem obţine rezultate concrete în protejarea celor mai vulnerabili dintre noi. Protejarea copiilor este o responsabilitate pe care o avem cu toţii, iar acest efort comun va continua până când ne vom asigura că toţi copiii noştri cresc într-un mediu sigur şi sănătos.”, a transmis Cătălin Predoiu, ministrul de Interne.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: