Alegeri parlamentare 2024. PNL Iași a decis listele. Alexandru Muraru va ocupa prima poziţie la deputaţi

Sursa foto: Facebook/ Alexandru Muraru

Liderul filialei ieşene a PNL, Alexandru Muraru va deschide lista la Camera Deputaţilor, în timp ce Lucian Petrică Rusu, secretar general adjunct al Guvernului, va fi pe prima poziţier la Senat.

Comitetul Director Judeţean şi Comitetul de Coordonare Judeţean al PNL Iaşi a votat, marţi, lista candidaţilor pentru Parlamentul României.
La Senat, prima poziţie este ocupată de Lucian Petrică Rusu, în prezent secretar general adjunct al Guvernului, pe locul doi fiind Romeo Vatră, director al Aeroportului Iaşi.
La deputaţi, lista este deschisă de actualul lider al filialei judeţene PNL, Alexandru Muraru, pe locurile următoare fiind Sorin Afloarei, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Iaşi şi Sorin Năcuţă, deputat.
„Venim astăzi în faţa ieşenilor cu cea mai bună listă pe care PNL Iaşi o poate propune, compusă din colegi foarte bine pregătiţi profesional şi cu un background politic şi moral ireproşabil. Vreau să-i felicit pe toţi colegii care au intrat în această competiţie şi care şi-au arătat dorinţa de a reprezenta interesele ieşenilor în Parlamentul României. Nu a fost o competiţie uşoară, pentru că fiecare coleg candidat a avut un proiect politic solid şi o activitate foarte bună în ultimii patru ani. (…) Ţelul asumat de mine, în calitate de preşedinte, şi filiala PNL Iaşi, rămâne neschimbat, fiind acela de a câştiga la Iaşi toate alegerile din acest an, de a maximiza numărul de mandate de parlamentari obţinute şi de a contribui consistent la câştigarea mandatului de preşedinte al României”, a declarat deputatul Alexandru Muraru, preşedintele PNL Iaşi.
Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: