Vremea miercuri, 4 septembrie. Meteorologii anunță temperaturi ridicate în toată țara. Unde va fi caniculă

Sursa foto: Pexels

Miercuri, 4 septembrie 2024, vremea va aduce temperaturi deosebit de ridicate în partea de est, sud-est și nord-vest a țării.

Miercuri, 4 septembrie 2024, vremea continuă să se mențină deosebit de caldă pentru această perioadă din an în partea de est, sud-est și nord-vest a țării.

Astfel, în nordul Crișanei, vestul Transilvaniei, nordul și estul Olteniei și în jumătatea vestică a Munteniei va fi în vigoare un Cod galben de caniculă și disconfort termic ridicat. Valorile termice se vor menține deosebit de ridicate pentru această dată. Local va fi caniculă și disconfort termic ridicat. Temperaturile maxime vor fi în general de 32…35 de grade.

În județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Mehedinți și Dolj va fi în vigoare un Cod portocaliu de caniculă și disconfort termic ridicat. Canicula va persista, disconfortul termic va fi accentuat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperaturile maxime, deosebit de ridicate pentru această dată, vor fi de 35…37 de grade, iar minimele de 18…22 de grade.

În București, vremea va fi călduroasă iar disconfortul termic se va menține ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat, cu viteze la rafală de până la 35…40 km/h. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: