Percheziţii la locuinţa fostului profesor SNSPA Alfred Bulai, suspectat de folosirea funcţiei în scop sexual

Sursă foto: alfredbulai.com

Percheziţii la locuinţa fostului profesor SNSPA Alfred Bulai, în dosarul în care acesta este suspectat de folosirea funcţiei în scop sexual. Sociologul, aşteptat la audieri miercuri.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 fac, miercuri, trei percheziţii domiciliare în dosarul în care fostul profesor de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) Alfred Bulai este suspectat de folosirea funcţiei în scop sexual. Una dintre locuinţele vizate este cea a lui Bulai, care este aşteptat la audieri, miercuri după amiază.

Procurorii care instrumentează dosarul deschis după ce mai multe studente sau foste studente ale SNSPA l-au acuzat public pe sociologul Alfred Bulai de hărţuire sexuală au pus în executare, miercuri trei mandate de percheziţie domiciliară în acest dosar. Una dintre locuinţele vizate este cea a lu Alfred Bulai, alte două fiind ale unor persoane fizice.
Luna trecută, anchetatorii au făcut percheziţii la trei sedii ale SNSPA.
Reprezentanţi ai Parchetului au precizat că miercuri după amiază, la Secţia 2 de Poliţie din Bucureşti, vor fi audiaţi Alfred Bulai şi celelalte două persoane la domiciliile cărora au avut loc descinderile de miercuri dimineaţă.
Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: