VIDEO Ciolacu: Aprobăm măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate

Sursă foto: Inquam Photos / Octav Ganea

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a afirmt miercuri că Guvernul va aproba măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate şi că va fi completat şi Programul naţional de îngrijiri paliative în unităţi cu paturi, la domiciliu şi în ambulatoriu.

”În domeniul sănătăţii, aprobăm măsuri pentru bolnavii de cancer prin acces la servicii de radioterapie decontate”, a transmis Ciolacu la începutul şedinţei de Guvern.

El a spus că va fi acordat ajutor şi tinerilor care au nevoie de îngrijiri medicale, precum şi pacienţilor care au prescrise medicamente inovative.

”Completăm şi Programul naţional de îngrijiri paliative în unităţi cu paturi, la domiciliu şi în ambulatoriu, prin casele de asigurări de sănătate”, a adăugat prim-ministrul.

Guvernul are miercuri pe agendă analiza referitoare la proiectul de OUG pentru modificarea şi completarea Legii nr. 95/2006 privind reforma în domeniul sănătăţii, precum şi pentru modificarea şi completarea unor acte normative cu impact în domeniul sănătăţii.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: