Alexandru Muraru (PNL): Vom formaliza candidatura lui Ciucă la prezidenţiale pe 15 septembrie, la Palatul Parlamentului

Sursa foto: Alexandru Muraru

Deputatul Alexandru Muraru, liderul PNL Iaşi, a declarat miercuri că liberalii vor formaliza decizie cu candidatura domnului Ciucă la prezidenţiale pe 15 septembrie, la Palatul Parlamentului. El a precizat că nu s-a discutat nicio clipă de retragerea sa sau de posibilitatea ca Ilie Bolojan să îl înlocuiască.

Alexandru Muraru (PNL): Liderul PNL Iaşi, Alexandru Muraru ”Eu am participat la acea şedinţă care a fost o întâlnire neoficială, cu preşedinţii de organizaţii cei mai importanţi, care au câştigat alegerile locale, cu prim-vicepreşedinţii, cu domnul preşedinte Ciucă, la care a fost şi domnul Bolojan”, a spus Muraru, în emisiunea România Politică de la Prima News, el precizând că în şedinţă colegii au vorbit despre viziunea lor privind strategia de campanie.

”Nu s-a discutat nicio clipă de retragerea domnului Ciucă sau de posibilitatea ca domnul Ilie Bolojan să îl înlocuiască pe domnul preşedinte Ciucă”, a spus Alexandru Muraru. El a menţionat că există o aşteptare mare, în această perioadă, pentru că a fost deja Congresul PSD.

”Noi vom formaliza această decizie cu candidatura domnului Ciucă la prezidenţiale pe 15 septembrie, la Palatul Parlamentului, la ora 11.00”, a anunţat Muraru, adăugând că în şedinţa Biroului Politic Naţional s-a dat deja un vot în unanimitate, forul cuprinzând toţi liderii de filiale. ”Toţi preşedinţii de organizaţii, toată conducerea actuală a partidului, prim-vicepreşedinţi, vicepreşedinţi, de asemenea alţi colegi care sunt în această structură, 70 de oameni s-au pronunţat în unanimitate pentru, ori nu există nicio urmă de îndoială asupra candidaturii sau a unei lipse de susţinere”, a arătat Muraru.

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: