Noi audieri în dosarul care vizează fapte de abuz sexual la SNSPA

Sursa foto: Inquam Photos / Cosmin Enache

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 şi poliţiştii care investighează dosarul de folosire a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală care îl vizează pe fostul profesor Alfred Bulai de la Şcoala Naţională de Studii Politice şi Administrative (SNSPA) continuă, joi, audierile în această speţă.

Joi, au loc noi audieri în dosarul de folosire abuzivă a funcţiei în scop sexual şi agresiune sexuală deschis după ce mai multe foste şi actuale studente ale SNSPA au formulat public acuzaţii de hărţuire sexuală la adresa sociologului Alfred Bulai, fost profesor la SNSPA.

Cercetarea, care până miercuri s-a desfăşurat in rem, vizând doar faptele, se desfăşoară acum in personam, Alfred Bulai având calitatea de suspect.

În cursul după-amiezii, expiră ordonanţa de reţinere emisă pentru 24 de ore pe numele fostului profesor, urmând ca procurorul de caz să decidă dacă propune o altă măsură preventivă faţă de acesta.

La audierile de miercuri, Alfred Bulai a refuzat să dea orice declaraţie, prevalându-se de dreptul la tăcere.

Tot miercuri, anchetatorii au făcut o percheziţie la domiciliul lui Bulai şi la domiciliile altor două persoane fizice, după ce, anterior, avuseseră loc descinderi la trei sedii ale SNSPA.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: