Alegeri prezidenţiale. Preşedintele PNL e sigur că finala va fi Ciucă – Ciolacu

Sursa foto: Inquam Photos/ George Calin

Preşedintele PNL şi candidatul liberalilor la alegerile prezidenţiale, Nicolae Ciucă anticipează că finala “se va disputa” între el şi reprezentantul PSD, Marcel Ciolacu.

“Ciucă – Ciolacu. Turul 1 al alegerilor a fost de fiecare data caracterizat de capacitatea de mobilizare a primarilor. Avem o armată si un activ al partidului, cred în primarii, membrii PNL, consilierii, în deputații și senatorii PNL. Suntem cel mai mare partid care are toată forța sa își ducă în turul 2 candidatul”, a afirmat preşedintele PNL la TVR Info.

Întrebat care este viziunea sa dacă va ajunge președinte, Ciucă a spus:

“Am sa răspund simplu, este România care contează pentru români, pentru parteneri. În interiorul acestei sintagme se regaseste ceea ce trebuie sa facem ce le spunem oamenilor in campania electorala, este necesar sa dovedim ca înapoia acestor vorbe se regasesc faptele mele. Este o chestiune care pleaca din convingerea pentru ceea ce înseamnă o activitate care este îndreptată spre a demonstra că poți sa rezolvi probleme și ca faci lucruri.

“Faptele trebuie sa vorbeasca pentru noi. Siguranță și sanatatea oamenilor este o tema majoră, pe oameni îi interesează educația, trebuie sa avem predictibilitate pentru copii, ii interesează locuri de munca bine platite, sa scadem inflația, infrastructură și servicii la care sa avem acces ușor, sa nu mai fie umiliti de functionarii publici, sa diminuam birocrația”, a adăugat Ciucă.

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: