VIDEO Radu Carp, despre videoclipul cărții lui Nicolae Ciucă: „Avem de-a face cu o premieră”

Foto Facebook Radu Carp

;

Președintele PNL, Nicolae Ciucă, și-a lansat joi, 05.09 a.c., videoclipul de promovare a cărții sale intitulate „În slujba ţării”. Clipul oferă imagini din trecutul său militar. Observăm secvențe din luptele din Afganistan și Irak, unde Nicolae Ciucă a fost comandant al Batalionului 26 Infanterie „Neagoe Basarab”.

Analistul politic Radu Carp spune, pentru PS News, că „Nicolae Ciucă candidează singur pe un culoar, pentru că ceilalți nu au acest tip de promovare”.

„Deocamdată este singurul videoclip de campanie care a apărut. Ceilalți competitori parcă nu vor să se promoveze, nu știu de ce. Deși au anunțat că intră în campanie electorală, nu am văzut niciun fel de videoclip de-al lor”.

Radu Carp precizează că videoclipul are niște caracteristici ale electoratului care sunt țintite, în mod expres.

Este un clip dinamic și țintește o anumită categorie de electorat pentru care problemele legate de sistem, de ordinea publică, securitatea de zi cu zi, climatului de zi de zi cu zi, sunt importante.

Probabil că vor urma și alte videoclipuri care să țintească și alte categorii de electorat. Eu, cel puțin, cred că așa ar trebui să fie cea mai bună strategie, pentru că cei care, să zicem, nu au aceste preocupări, nu sunt asimilați. Dar, repet, avem de-a face cu o premieră. Este intrarea oficială în campanie!

Sigur, nu se poate măsura impactul video deocamdată, dar trebuie văzut câte vizualizări au fost undeva pe la sfârșitul săptămânii pentru a ne da seama dacă a avut un impact important sau nu.

Deocamdată, Nicolae Ciucă candidează singur pe un culoar, pentru că ceilalți nu au acest tip de promovare. Doamna Lasconi are mai mult niște fotografii, niște filmulețe electorale. Domnul Ciolacu deocamdată nu a lansat, nu are un videoclip, deci domnul Ciucă este primul competitor care lansează un videoclip complex”, mai spune Carp.

În videoclip sunt şi imagini cu regizorul Sergiu Nicolaescu, el vorbind despre misiunile soldaţilor: ”Ei fac pagini de istorie pentru România”, dar şi cu fostul ministru al Apărării Ioan Mircea Paşcu, el remarcând reputaţia bună a militarilor români.

Nicolae Ciucă povesteşte despre o misiune în care „a fost o ploaie de lovituri de AG-7, peste 24 de lovituri”. ”Una dintre ele a lovit la o jumătate de metru în rambleul drumului, în faţa transportorului în care mă aflam”, spune generalul Ciucă.

De asemenea, sunt prezentate şi alte momente din cariera lui Nicolae Ciucă, videoclipul încheindu-se cu coperta cărţii acestuia, „În slujba ţării”, care urmează să fie disponibilă în curând pe site-ul nicolaeciuca.ro.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: