Guvernul mai ia o măsură importantă. Marius Budăi: Consumatorii nu vor mai putea fi înșelați

Sursa foto: Facebook/ Marius Constantin Budăi

Guvernul condus de Marcel Ciolacu mai ia o măsură importantă: agenții economici vor fi obligați să informeze, clar și vizibil pe ambalaj, dacă au redus gramajul fără a schimba prețul, iar consumatorii vor fi avertizați și nu vor mai putea fi înșelați, spune fostul ministru al Muncii Marius Budăi.

Fostul ministrul Budăi declară că PSD este singurul partid care apără cu adevărat puterea de cumpărare a cetățenilor români!

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, miercuri, că este gata ordinul președintelui ANPC privind stoparea fenomenului prin care comercianții scad gramajul produselor, dar lasă prețurile la fel.

Producătorii trebuie să semnaleze vizibil că au redus gramajul, iar prețul este neschimbat, a explicat premierul Ciolacu, înaintea ședinței de guvern.

Fostul ministru Budăi spune că această măsură a fost lansată de PSD cu scopul de a contracara tacticile unor agenți economici care păreau să mențină prețurile, dar în realitate diminuau gramajul produselor, ceea ce reprezintă o scumpire indirectă.

Citește mai mult AICI

 

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: