VIDEO Ipocrizia lui Crin Antonescu atinge noi limite. Ce spunea despre Geoană: „Rușine, ai nenorocit România”

Sursa foto: stirileprotv.ro

 

Ipocrizia lui Crin Antonescu atinge noi limite. Fostul liberal Crin Antonescu a reapărut în vizorul opiniei publice, în contextul alegerilor prezidențiale de anul acesta. Antonescu a făcut mai multe afirmații în ceea ce îl privește pe Mircea Geoană, spunând că acesta are competențele necesare pentru a fi președintele României.

Ce „uită” Crin Antonescu este că același Mircea Geoană era considerat în trecut, de către fostul președinte PNL, ca fiind „unul dintre cei care a nenorocit România”, alături de Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie și Dan Nica.

Iată ce spunea în trecut Crin Antonescu despre Mircea Geoană:

„Mircea Geoană e un mincinos. Mincinos atunci, mincinos acum. Eu nu sunt la fel ca Mircea Geoană.

Mircea Geoană promitea tuturor celor care voiau să îl asculte, cum promite și acum. Promite fără să se facă oprit. Promite fără să se gândească o clipă, promite fără să-i fie rușine! Se cațără pe tractoare, se bagă sub tractoare, transmite de acolo cu vreo patru activiști, pesediști în spate, ca numa numa să fie ales președinte. Îl întreb pe Mircea Geoană, îi dă voie Marian Vanghelie să îl desemneze prim-ministru pe Klaus Iohannis dacă iese președinte? Vreau un răspuns!”.

„Rușine, domnule Geoană! Gata cu minciuna! Domnule Mircea Geoană, nu putem învinge împreună pentru că dumneata i-ai învins, până acum, pe români. Nu cu mine, împreună. Ci cu Traian Băsescu cu Viorel Hrebenciuc”.

„Cer explicații domnului Mircea Geană. Întâi și întâi să ne spună în ce a constat această întâlnire, care este adevărul în legătură cu posibila sa solicitare de sprijin din partea Moscovei”.

„Mircea Geoană, Viorel Hrebenciuc, Marian Vanghelie, Dan Nica, ați făcut sluj un an de zile la curtea lui Băsescu și ați de norocit România. Dați-vă la o parte!”

„Mircea Geoană este inacceptabil ca președinte al României, pentru că minte, pentru că n-are curaj, pentru că este tras de sfori de alții”.

„Domnule Viorel Hrebenciuc, te rog frumos, lasă-l pe Mircea Geoană să vină la confruntare electorală. Dacă nu-l lăsați, să-l vadă românii în fața mea, în fața celorlalți candidați, luați-vă pe păpușa și plecați acasă. Lăsați-ne în România”.

„Sunt în situația în care am de ales, așa cum spuneam, din punctul meu de vedere, între două rele: Traian Băsescu și Mircea Geoană. Nu sunt la fel de mari, nu sunt pericole de aceeași natură pentru România, dar tot ceea ce am spus în cursul campaniei, cu acea culoare care se pune în campania electorală, rămâne valabilă. Am venit eu să vă spun azi că domnul Mircea Geoană și-a îndeplinit promisiuni electorale? Am venit eu să vă spun astăzi că era normal să meargă la Moscova și să nu știm?”.

Această schimbare de ton din partea lui Crin Antonescu ridică semne de întrebare legate de sinceritatea lui Antonescu. Totodată, ea scoate în evidență impostura morală a acestuia. Deloc întâmplător, critica pe care Antonescu o adresa conducerii actuale a PNL, acuzând mediocritatea și impostura, ar putea fi o încercare de a influența opinia publică sau de a se repoziționa pe scena politică, dar și de a evidenția contrastul dintre trecutul său de lider liberal și situația actuală.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: